Home Nieuws Karim Rekik en Jeffrey Bruma, centrumverdedigers in de Bundesliga

Karim Rekik en Jeffrey Bruma, centrumverdedigers in de Bundesliga

83
0

Karim Rekik en Jeffrey Bruma zijn al reeds enkele jaren terug bij PSV vertrokken maar zijn deze periode in Eindhoven niet vergeten. Beide verdedigers ontwikkelen zich prima in de Bundesliga, al gooien blessures regelmatig roet in het eten.

Rekik wordt gezien als een van de beste aankopen van de afgelopen zomer. De oud-PSV’er is blij met zijn ontwikkeling en kijkt uit naar de ontmoeting met zijn vriend Jeffrey Bruma.

Dit weekend speelt Rekik in de Bundesliga tegen het VfL Wolfsburg van Bruma. “We zijn in die tijd bij PSV goede vrienden van elkaar geworden. We hebben goed en vaak contact. Ik kijk er naar uit om hem te zien”, vertelt Rekik op de clubsite. Beide achterhoedespelers zaten overigens niet bij de eerste voorselectie van het Nederlands elftal en hadden dan ook een weekend vrijaf.

Die rustperiode kwam voor Rekik, die in de weken daarvoor kampte met wat blessures, overigens geen overbodige luxe. “De twee weken rust waren goed voor mijn lichaam, na drie zware wedstrijden waarin ik negentig minuten maakte. Nu groei ik weer langzaam naar mijn oude niveau toe.”

Rekik voelt veel vertrouwen van de supporters in Berlijn. “Het voelt goed om de steun van onze fans te krijgen. Ik zal dan ook altijd honderd procent geven. Het is leuk wanneer je ziet dat mensen dat herkennen en ook waarderen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here