Home Nieuws Karim Rekik: Bij PSV is mijn carrière pas echt begonnen

Karim Rekik: Bij PSV is mijn carrière pas echt begonnen

11
0

Karim Rekik heeft fijne herinneringen aan zijn tijd bij PSV. De verdediger is PSV dankbaar voor de ontwikkeling die hij doormaakte.

Rekik, die een maand geleden zijn handtekening zette onder een vierjarige verbintenis, is onder de indruk van Olympique. ,,Dit is een heel grote club”, zegt Rekik in de Franse sportkrant L’Équipe. Rekik maakte zaterdag voor L’OM tegen Juventus zijn debuut in het Stade Vélodrome. ,,De sfeer was verbazingwekkend. Ik was er behoorlijk van onder de indruk.
Het is altijd lastig als je nieuw bent bij een club om je draai te vinden. Maar dat viel hier wel mee, omdat veel spelers jong zijn. Daardoor heb je sneller een klik. We zijn de laatste tijd ook erg naar elkaar toegegroeid. Ik verwacht er wel iets van. Ik vind ook dat ik zelf beter ben geworden in Eindhoven. Eigenlijk zou je kunnen zeggen dat na Manchester City bij PSV mijn carrière pas écht is begonnen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here