Home Nieuws Kan Steven Bergwijn ooit nog voor PSV spelen? ‘Ajax wil Bergwijn in...

Kan Steven Bergwijn ooit nog voor PSV spelen? ‘Ajax wil Bergwijn in de winterstop wegdoen’

3712
0

Steven Bergwijn liep zondagmiddag na afloop van PSV – Ajax even goed leeg nadat hij wat vragen over Ajax, de wedstrijd en over zijn aanvoerderschap op zich afgevuurd kreeg.

Bergwijn haalde hard uit naar de media nadat hij eerst zijn visie op de wedstrijd gaf. “Ik vind het natuurlijk een eer om de band te dragen, maar vanaf dag één dat ik hem heb zijn de media al bezig met de vraag of ik een goede aanvoerder ben”, begint zeer geïrriteerde Bergwijn. “Er worden alleen maar bommetjes gegooid. Jullie media zijn bezig met onrust creëren. Wat maakt een aanvoerder een goede aanvoerder? Zijn jullie erbij in de kleedkamer? Nee toch? Waarop baseren jullie het? Hoe ik rondloop op het veld? Ik ben er een beetje klaar mee. Vanaf dag één zijn jullie al bommetjes aan het gooien en onrust aan het creëren. Nu ben ik er wel een keer klaar mee.”

Bergwijn lijkt niet alleen klaar te zijn met de media maar ook met spelen voor Ajax. Joep Schreuder vroeg Bergwijn of hij het zinkende schip zou gaan verlaten in de winterstop. “Een aanvoerder gaat zijn club toch niet in de steek laten?” Bergwijn: “Wat ik zeg: bommetjes. Daar zijn jullie goed in?, aldus Steven Bergwijn, die het ogenschijnlijk niet zo naar zijn zin heeft in Amsterdam.

We vragen ons tegelijkertijd af of Bergwijn ooit nog voor PSV zou kunnen spelen?
Dat zit er natuurlijk de komende tijd uberhaupt al niet in maar valt het ook uit te sluiten? De aanvaller maakt van zijn hart vaak geen moordkuil en heeft al meermaals in het verleden aangegeven het uitstekend naar zin te hebben gehad in Eindhoven en bij PSV. In Londen was dat minder het geval waardoor de transfer naar Ajax een optie werd. Want Bergwijn wilde zichzelf weer voetballer noemen nadat hij er Londen verloren bij liep.

En Ajax was nu eenmaal de enige club die hem en Tottenham Hotspur een concreet voorstel deed. Bergwijn is geen fan van PSV of Ajax maar een slechts werknemer met een loonstrook en dus valt een gang naar Ajax vanuit het gedachtengoed van de speler zelf, best te begrijpen. Is er in de toekomst nog ruimte voor Bergwijn bij PSV, nadat zijn toekomstig contract in bijvoorbeeld Saudi-Arabië op het einde loopt?

Volgens Valentijn Driessen bestaat er een grote kans dat Bergwijn in ieder geval in de winterstop zal gaan vertrekken uit Amsterdam. Dat zei de journalist van De Telegraaf in onderstaande video maandagavond bij Vandaag Inside.


Vorig artikelVIDEO | De kwaliteiten van transfertarget nummer één Miles Robinson
Volgend artikelTransfertip voor PSV? ‘Die jongeman van Ajax, Hato, is voor heel weinig op te pikken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in