Home Nieuws Kan Simon Poulsen eindelijk aanhaken?

Kan Simon Poulsen eindelijk aanhaken?

7
0

De Deense back Simon Poulsen werd afgelopen zomer gebracht als ervaren back die de selectie met zijn ervaring moest ondersteunen maar tot nog toe is het nog een weinig succesvolle samenwerking tussen PSV en Poulsen.

Er waren twijfels over de fitheid en de mentale weerbaarheid van de Deen. Poulsen is na een half jaar kwakkelen nu eindelijk weer helemaal fit en daarmee wordt het tijd dat Poulsen eindelijk eens echt gaat aanhaken. Poulsen deed dinsdag op De Herdgang weer voor het eerst met de groep mee sinds zijn kuitblessure, waardoor hij zijn rentree in het zicht heeft. Willems, die maandagavond bij Jong PSV zijn terugkeer in wedstrijdverband vierde, deed ook mee met wat oefeningen. Maxime Lestienne, die het treffen met Feyenoord miste wegens kuitklachten, is nog niet terug.
Het duel van zondag tegen FC Twente komt voor Poulsen echter te vroeg. “Hij heeft een tijdlang met klachten gelopen en moet nu eerst toegroeien naar het wedstrijdniveau”, aldus Phillip Cocu daarover in het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here