Home Nieuws Kan PSV intensiteit van de Premier League aan? PSV had in ieder...

Kan PSV intensiteit van de Premier League aan? PSV had in ieder geval moeite met intensiteit FC Twente

265
0

PSV en Leicester City trappen vanavond om 21u Nederlandse tijd af voor de eerste wedstrijd van het tweeluik in de kwartfinale van de Conference League.

Van PSV mag verwacht worden dat het meegaat in het tempo wat de Engelse club waarschijnlijk vanaf het beginsignaal gaat hanteren. PSV zal in ieder geval beducht moeten zijn voor de Engelse storm van Leicester City en de aanvalsdrift die de ploeg van Schmidt tegemoet kan zien.

PSV bleek afgelopen zaterdagavond in ieder geval erg veel moeite te hebben met de storm die FC Twente aan de dag wist te leggen. Het getreuzel in de opbouw van Olivier Boscagli was hemeltergend te noemen en feitelijk het dieptepunt van de avond in Enschede. Het leverde ook meteen de 3-0 op in de Grolsch Veste. Mocht de PSV defensie dit spel opnieuw aan de dag leggen, kan het de halve finale in de Conference League ook wel vergeten.

Leicester City speler en Belgisch international wenst PSV in ieder geval te gaan verrassen met een aanvallende en agressieve beginfase in het King Power Stadion. PSV is gewaarschuwd na de beginfase in de Grolsch Veste. Castagne is op zijn beurt beducht voor de kwaliteiten van PSV. ‘Maar we willen ze laten zien wat de intensiteit van de Premier League betekent. En dan gaan we zien of ze dat aankunnen. Als ze risico’s nemen, gaan we kansen krijgen. Maar PSV heeft goede spelers met veel technisch vermogen.’

‘Nederlandse ploegen spelen vaak goed voetbal’, weet Castagne als Belg te melden over PSV maar zegt ook: ‘Ze hebben achterin vaak problemen. Hopelijk kunnen we die bloot gaan leggen. Maar het is niet zo dat wij favoriet zijn omdat wij in de Premier League en zij in de Eredivisie spelen.’


Vorig artikelWissel Drommel geeft heuse keeperscarrousel én hoogspanning onder de lat: ‘Joël moet mentaal sterk zijn’
Volgend artikelHiddink verwacht veel van Ruud van Nistelrooij: ‘Voetbal wordt wezenlijk anders dan nu onder Schmidt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in