Home Nieuws Kan Jurgen Locadia de knop definitief omzetten?

Kan Jurgen Locadia de knop definitief omzetten?

11
0

Jurgen Locadia is vastbesloten het seizoen bij PSV af te maken. De aanvaller die dolgraag geaccepteerd wil worden als diepe spits, heeft zijn zinnen gezet op het afmaken van het seizoen bij PSV.

Locadia laat te pas en te onpas merken zich niet prettig te voelen op de linkerflank maar lijkt nu toch eieren voor zijn geld te kiezen. Locadia speelt namelijk geregeld, vooral vanaf de linkerflank. “Ik ga het seizoen bij PSV afmaken”, zegt hij in De Telegraaf. “Na het incident heb ik de knop omgezet. Ik heb op een dieptepunt gezeten, maar ben uit de duisternis gekomen. Deze positie biedt wel kansen. Ik heb het er ook met de trainer over gehad, dat het een voordeel is voor een speler als hij veelzijdig is en op meerdere posities kan spelen.”
In het Algemeen Dagblad zegt Locadia: “Na alle ervaringen van de afgelopen weken besef ik dat ik het bij PSV prima heb. Wanneer ik met anderen spreek, zie ik ook dat het goed is om in Eindhoven te spelen en me hier te ontwikkelen. Normaal ben ik best een geduldige jongen, maar afgelopen zomer was het kookpunt even bereikt. Ik zag geen kansen voor mezelf en misschien had ik het wel nodig om me een keer te uiten via het zwaarste middel. Het ligt allemaal ver achter ons en inmiddels is er veel veranderd.”
Het is duidelijk dat de talentvolle spits, met een ongekend aantal wedstrijden achter zijn naam in relatie tot zijn jonge leeftijd, eieren voor zijn geld lijkt te kiezen. Locadia koestert wat hij heeft maar de vraag doemt zich op wat er met de houding en instelling van Locadia gebeurd als Lestienne zich weer aandient als basisspeler.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here