Home Columns Kan Jetro Willems zijn woorden waarmaken?

Kan Jetro Willems zijn woorden waarmaken?

79
0

Jetro Willems staat te popelen om aan deel 2 van voetbaljaargang 2016-2017 te beginnen. Als het aan de linksback ligt gaat hij Eindhoven, PSV en de supporters laten zien wat hij allemaal in zijn mars heeft.

Willems blijkt veel eergevoel te hebben en wil het anders dan voorheen gaan doen. Op zijn Instagram account blikte hij onlangs vooruit op de tweede competitiehelft. We kunnen heel wat verwachten van Willems, blijkt uit zijn woorden en uitspraken. Kan Willems zijn woorden waarmaken? We geloven van wel maar gaan wat dat betreft ook even terug naar Willem II – PSV van enkele maanden geleden. Willems was veroordeeld tot de reservebank maar kreeg bij gelegenheid van een blessure van Joshua Brenet in de tweede helft meteen weer zijn kans. De eerste actie die Willems inzette was een mislukt hakballetje achter het standbeen. De back begon precies met dat waarom iedereen hem zo ‘vervloekte’, namelijk arrogant en hooghartig maar tegelijk ook laks spel.

We zijn wat dat betreft benieuwd of Willems zijn woorden waar kan én gaat maken:

Je bent wat je uitstraalt en je uitstraling laat zien wie je bent. Eindhoven heeft me dat geleerd en wat deze wereld me heeft geleerd is dat je in een kooi vol wolven wordt gegooid en als je er de 1ste keer uit komt, het een geluk van boven is. En de 2de keer dat je er met moeite uitkomt, zullen ze raar opkijken terwijl ze vergeten dat die wolven ook slimmer worden, want je bent hun prooi. Om terug te komen op mijn eerste zin; ik doe en heb dit niet gedaan voor die mensen die zeggen “dat ik slecht ben” of “je hebt het niet meer je bent minder je zit in een dip of iets”. Oké dat kan, ik heb al die jaren alles gegeven wat ik kon, ik heb veel bereikt (alle prijzen die er in Nederland te behalen zijn) en ik weet, het is het verleden maar je verleden zal je altijd in het heden achtervolgen; goed of fout – bij mij knaagt het, want ik wil meer en ik BELOOF dat het gaat komen, want ik ben wat ik uitstraal en mijn uitstraling zal laten zien wie ik ben!! Dit heb ik gedaan voor PSV, De Supporters, Mijn Familie & Vrienden, Eindhoven en als laatste voor Mezelf.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here