Home Nieuws Kan Hans Kraaij nog wel PSV spelers interviewen na uithaal? ‘Lopen paar...

Kan Hans Kraaij nog wel PSV spelers interviewen na uithaal? ‘Lopen paar achterbakse hondenkoppen daar’

3460
0

Voormalig ploeggenoot en bewonderaar van Ruud van Nistelrooij, Hans Kraaij junior, heeft nog maar eens stevig uitgehaald naar enkele spelers van PSV.

De directie van PSV zou Van Nistelrooij hebben laten vallen, terwijl er spelers zijn geweest die bij hun zaakwaarnemers hebben geklaagd over het functioneren van de trainer. Die lezing ondersteunt Kraaij maar de ESPN verslaggever en analist is niet de enige. Van Nistelrooij krijgt volop steun uit alle hoeken en zoals gezegd ook van Hans Kraaij, die stevig uithaalt naar een aantal spelers van selectie.

Als vanzelf doemt de vraag op of Hans Kraaij dan nog wel in staat is een fatsoenlijke en objectieve vraag te stellen aan bijvoorbeeld Luuk de Jong of Joey Veerman.

‘Ik denk dat hij wel teleurgesteld is in een aantal spelers. De zaakwaarnemers hebben gelekt aan De Telegraaf’, klinkt het.

Volgens Hans Kraay heeft Van Nistelrooij het juiste gedaan en de juiste beslissing genomen door op te stappen. “Dit heeft hem echt heel veel pijn gedaan, en ik vind het heel verschrikkelijk goed dat hij is opgestapt. Alle mensen die zeggen: Had hij niet vijf dagen kunnen wachten?, die begrijpen het niet. Dan wacht je geen vijf seconden, niet meer met die gasten werken. Wegwezen! Er lopen een paar achterbakse hondenkoppen rond daar’, haalt Hans Kraaij stevig uit.


Vorig artikelHoe FC Twente – PSV toch weer in beeld komt | Van Nistelrooij overwoog na Twente uit te stoppen
Volgend artikelAls het over de juiste profielschets gaat: ‘Ik denk wel dat Peter Bosz de nieuwe trainer van PSV wordt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in