Home Nieuws Kan een vertrek van Madueke de normaal onbereikbare Arnaut Danjuma naar PSV...

Kan een vertrek van Madueke de normaal onbereikbare Arnaut Danjuma naar PSV leiden? ‘Ideale Gakpo opvolger’

3124
1

Arnaut Danjuma vertrok in 2021 voor ruim 20 miljoen euro van Bournemouth naar de Spaanse La Liga club Villarreal.

De oud-PSV kende een voortvarende start bij de Spaanse subtopper maar de klad lijkt er een beetje te zijn ingekomen. Inmiddels wordt Danjuma in verband gebracht met een transfer naar PSV. Dat zou normaal gesproken een uit de licht gegrepen gerucht zijn maar kan het helemaal worden uitgesloten mocht ook Noni Madueke deze winter uit Eindhoven vertrekken?

Danjuma is normaal gesproken onbereikbaar voor PSV en tevens onbetaalbaar mar Marcel Brands toverde vaker een verrassing uit de hoge hoed, naast het verleden wat Danjuma bij PSV heeft. De aanvaller lijkt deze winter te vertrekken bij Villarreal. De Spaanse club zou overwegen de buitenspeler deze transferperiode te verkopen maar een huurconstructie kan ook niet worden uitgesloten.

“Hij zal wel gek zijn als hij naar een degradatiekandidaat in de Premier League gaat”, wordt er geopperd in een podcast over de inmiddels geopende winterse transfermarkt. “Hij moet veel hoger mikken. Dat hij mag vertrekken, is echt bijzonder. Bij elke club in Europa zou hij een meerwaarde zijn. Hij is de kant-en-klare opvolger van Gakpo. Dan gaat PSV er bijna niet op achteruit, zou je kunnen zeggen”, klinkt het in de podcast.


Vorig artikelDoelpunt Carlos Vinícius velt radeloos Chelsea, speelt Madueke interesse verder op?
Volgend artikelNa voortvarende start bevestigt preses Villarreal beweging rond Danjuma

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in