Home Nieuws Kabinetsbesluit zorgt voor nieuwe miljoenenstrop

Kabinetsbesluit zorgt voor nieuwe miljoenenstrop

383
0

PSV loopt naar alle waarschijnlijkheid opnieuw een aantal miljoenen euro’s mis door de nieuwe maatregelen tegen het Coronavirus.

Dat er nieuwe maatregelen nodig zijn om het Coronavirus te beteugelen is een uitgemaakte zaak maar dat de Ere- en Keukenkampioen divisie daar opnieuw de dupe van zouden worden zagen de clubs niet aankomen.

De maatregelen zullen PSV hard treffen. Tijdens de Europa League-wedstrijd tegen Sturm Graz mag er geen publiek zitten in het Philips Stadion en dat geldt ook voor de competitiewedstrijd tegen Vitesse.

Het is nog onbekend of de Eredivisie voortgezet gaat worden tijdens de lockdown van drie weken. De clubs en de KNVB willen er alles aan doen om te voorkomen dat er in lege stadions gespeeld moet worden. Mocht de competitie wel doorgaan, dan zit er ook tijdens PSV – FC Utrecht op 4 december geen publiek in het Philips Stadion. Het is afwachten of er besloten wordt om bijvoorbeeld tijdens de kerstdagen te gaan spelen.

Het uitvallen van meerdere thuiswedstrijden zou PSV zonder compensatie van supporters of de overheid naar verwachting opnieuw meerdere miljoenen kosten, schrijft het Eindhovens Dagblad.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here