Home Nieuws Juventus spits Morato op weg naar Camp Nou, Luuk de Jong lijkt...

Juventus spits Morato op weg naar Camp Nou, Luuk de Jong lijkt te vertrekken uit Barcelona

2845
0

Luuk de Jong stond zondagavond volop in het middelpunt van de belangstelling na zijn glansrol op het Spaanse eiland Mallorca.

FC Barcelona won dankzij een doelpunt van Luuk de Jong en kon dankzij de Jong drie punten mee terug nemen naar Barcelona. Het speculeren over een vertrek van de Jong is al weken aan de gang. Trainer Xavi is maar wat blij met de professionele instelling van de spits maar toch lijkt een vertrek onafwendbaar. De spits lijkt niet langer gewenst te zijn en zijn salaris blijkt een sta in de weg voor de komst van andere spelers. En dus lijkt een snel vertrek het gevolg te zijn.

Ondertussen heeft FC Barcelona werk gemaakt van de komst Álvaro Morata. Xavi wenst met de komst van een nieuwe spits doelpunten in te kopen. Volgens Spaanse en Italiaanse media is de overgang voor 95 procent rond. De 29-jarige Spanjaard van Juventus zal voor minimaal achttien maanden tekenen in Camp Nou, waar hij een concurrent wordt van Memphis Depay en Luuk de Jong, die waarschijnlijk door de komst van Morata zal mogen vertrekken.

FC Barçelona en Xavi hopen Morata al op te kunnen stellen in de halve finale van de Spaanse Super Cup tegen Real Madrid op 12 januari. Luuk de Jong lijkt dus op weg te zijn naar de uitgang. Gisteren werd bekend dat het Turkse Besiktas een bod zou voorbereiden op Luuk de Jong. Ook Spaanse media verwachten een spoedig vertrek van Luuk de Jong uit Camp Nou.


Facebook Comments Box