Home Nieuws Juventus erkent fout met directe verhuur Mo Ihattaren aan Sampdoria

Juventus erkent fout met directe verhuur Mo Ihattaren aan Sampdoria

7640
0

Hoe gaat de toekomst van Mo Ihattaren eruit zien de komende maanden?

Het lijkt inmiddels een totale soap te zijn geworden wat er zich allemaal weet af te spelen rond Ihattaren en zijn situatie. Inmiddels is duidelijk dat Sampdoria een gepasseerd station is. Ihattaren en de club uit havenstad Genua zijn op elkaar uitgekeken en er is in een korte periode erg veel gebeurd tussen beide partijen. Wel kunnen we constateren dat Ihattaren er in de enkele maanden dat hij in Genua was er een puinhoop van heeft gemaakt en plotsklaps gewoon met de noorderzon vertrokken is.

Zo ontstond er een unieke situatie tussen club en speler want een speler die uit het niets bij zijn werkgever vertrekt zonder te communiceren mag in de slechte zin van het woord een uniek persoon worden genoemd. Inmiddels erkennen alle partijen dat er een oplossing dient te komen voor de nog altijd jonge voetballer. De echte ins en outs zijn wellicht anders dan we allemaal doen vermoeden en natuurlijk verdient de middenvelder uit Utrecht een nieuwe kans om zijn enorme talenten tot volle wasdom te laten komen. Wel zal Ihattaren tot inkeer moeten komen en zullen moeten gaan leren om professioneel zijn sport te gaan bedrijven. Het is nog niet te laat voor Ihattaren maar feit is wel dat er serieuze stappen moeten worden genomen om zijn carrière een doorstart te laten maken.

Inmiddels is men in Turijn bij de eigenlijke werkgever van Ihattaren ook doordrongen van het feit dat de middenvelder een speciale aanpak vergt. Op de burelen van de topclub uit Turijn broedt men op een plan van aanpak voor Ihattaren. De eerdere deal is natuurlijk tot stand gekomen door een win-win situatie voor Raiola en Juventus te creëren waarbij de gunfactor een grote rol gespeeld lijkt te hebben. Raiola is immers een machtig man in de Italiaanse voetbalwereld maar eigenlijk door geheel Europa. En dus wist Juventus Raiola op zijn wenken te bedienen door Ihattaren in de laatste dagen van het zomerse transferwindow van 2021 een contract aan te bieden.

Het onmiddellijk doorverhuren zonder ene speler echt goed te leren kennen, lijkt een foute keuze te zijn geweest. Ihattaren behoeft immers een andere aanpak dan veel andere voetballers van zijn leeftijd en statuur. Juventus erkent inmiddels dat het fout zat door Ihattaren direct te verhuren aan Sampdoria. Volgens De Telegraaf doet Juventus er momenteel alles aan om mee te werken aan een oplossing voor de rest van het seizoen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here