Home Nieuws Jurgen Streppel, stabiele factor bij kleurloze club

Jurgen Streppel, stabiele factor bij kleurloze club

12
0

Willem II ontvangt zaterdag PSV en dat betekent voor de Tilburgse achterban alle hens aan dek en veel stress. Net als bij de buren uit Breda, is PSV voor de achterban van Willem II een club die bij een onderlinge wedstrijd veel stress en spanning oproept bij supporters en organisatie.

In het recente verleden waren er talloze incidenten rondom het stadion van Willem II bij een bezoek van PSV. Diverse PSV supporters, vaak oudere en onschuldige fans, werden belaagd door groepen Willem II fans. Ook zijn er spelers zoals Zanka, bedreigd en uitgescholden door de supporters van Willem II. De aanwezige stewards grepen nauwelijks in waren niet in staat hun verantwoordelijkheden te nemen. De recente seizoenen in de Jupiler League maakte de club tot nog een kleurlozer club dan het al was. Het stoffige en ietwat saaie imago van Willem II kan de club maar niet van zich afschudden, ondanks de stabiele eind klasseringen van afgelopen seizoenen.

De trainer van de Tilburgers is echter een oase van rust en geldt als een stabiele factor binnen de club.Ā Ondanks de lage klassering in de Eredivisie maakt trainer Jurgen Streppel zich geen. “Het is een mooie wedstrijd om de boel om te draaien. Ik hoor overal dat we niets te verliezen hebben. We hebben drie punten te verliezen”, zegtĀ Streppel zoals het is. De zinloze uitspraken als topclubs tegen laag geklasseerde ploegen moeten spelen over het feit dat er “niks te verliezen is” zijn aan Streppel gelukkig niet besteed. Er zijn immers dure punten te verdelen en dus te verliezen.
“Bovendien betaalt een goed resultaat zich uit in vertrouwen voor het slot van de eerste competitiehelft. Er staat dus wel degelijk wat op het spel”, zegt Streppel die niet kan beschikken over Bruno Andrade, Robbie Haemhouts en Terrel Ondaan.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here