Home Nieuws Jürgen Locadia trots op prestatie PSV in Europa

Jürgen Locadia trots op prestatie PSV in Europa

26
0

Bijna had Jürgen Locadia zichzelf onsterfelijk gemaakt met zijn boogbal in de 2e helft van Atletico – PSV. Het mocht echter niet zo zijn.

Desalniettemin is Locadia  trots op de prestatie die PSV dit seizoen heeft neergezet in de Champions League. De aanvaller genoot van beide duels met Atlético Madrid. “De Europese ervaringen dit seizoen zijn niet alleen indrukwekkend geweest, maar ook heel bruikbaar”, zegt Locadia tegen Voetbal International. “Fysiek kom je hele andere tegenstanders tegen dan we in Nederland gewend waren, maar ook tactisch en technisch.”

Eén van die tegenstanders was Antoine Griezmann. “Van hem kan ik in het veld zelfs even stiekem genieten. Zijn aannames, altijd in beweging en steeds in de juiste richting. Zo ontzettend goed. Dat is een bepaald niveau waar wij van leren door ertegen te spelen.”
PSV oogstte voor de winterstop al veel lof door tweede te worden in groep B. “Je merkt dat we in de beleving iets teweeg hebben gebracht. We hebben het Nederlandse voetbal weer op de kaart gezet.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here