Home Nieuws Jurgen Locadia, thuis in Brighton

Jurgen Locadia, thuis in Brighton

9
1

Jürgen Locadia voelt zich al helemaal thuis bij Brighton & Hove Albion. De spits is vooralsnog reserve maar verwacht snel een basisplaats te krijgen.

Locadia scoorde in vier officiële duels al twee keer en maakte een sterke indruk in de met 2-0 verloren FA Cup-wedstrijd tegen Manchester United, afgelopen zaterdag. Toch wacht de aanvaller nog op zijn eerste basisplaats in de Premier League.

‘Ik ben nu al twee weken helemaal fit. Ik ben klaar om te spelen en voel me goed. We hebben nog acht wedstrijden op het programma staan in de Premier League en ik hoop op een basisplaats’, aldus Locadia in gesprek met The Brighton and Hove Independent.

Brighton neemt het na de interlandperiode achtereenvolgens op tegen Leicester City, Huddersfield Town en Crystal Palace. Vooral die laatste twee duels zijn zeer belangrijk in de strijd tegen degradatie. ‘We zijn goed in vorm en moeten nu blijven winnen. Als we spelen zoals we deden tegen United, gaan we ons zeker handhaven.’

De 24-jarige Locadia is door de fans al bijgepraat over de rivaliteit met Palace, bovendien een directe concurrent. ‘Dat is misschien wel de grootste wedstrijd van de drie die eraan zitten te komen. De fans hebben me er alles over verteld’, besluit Locadia.


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here