Home Nieuws Jurgen Locadia niet aangesproken op ‘Bayern’ uitspraak

Jurgen Locadia niet aangesproken op ‘Bayern’ uitspraak

37
0

Het seizoen 2017-2018 is tot nog toe zeker het seizoen van de eerste spits van PSV, Jurgen Locadia. Hoe anders begon deze jaargang voor Locadia?

De spits begon als tweede spits en linksbuiten en kreeg onterecht bakken kritiek over zich heen toen PSV van Osijek verloor. De inmiddels bekende uitspraak kwam Locadia duur te staan maar feitelijk zei hij weinig verkeerds. Veel fans associeerde de uitspraak met de uitschakeling, terwijl Locadia één van de spelers was die er vol in knalde tegen de Kroaten.

Jürgen Locadia is in ieder geval iemand die niet om een mening verlegen zit. “Ik hoor zó vaak dat ik arrogant ben”, zegt Locadia in gesprek met De Telegraaf. “Misschien komt het omdat ik op het veld agressief overkom. Of omdat ik tijdens interviews mijn eerlijke mening geef. Als ik, zoals nu, één op één met iemand praat, ben ik open. In een groep vind ik het soms juist lastig om met mensen te praten, om op ze af te stappen.”

Locadia bleef rustig onder alle kritiek na zijn uitspraak over de Kroaten en blijkt ook door niemand van de club hierop te zijn aangesproken. “Er is niemand bij PSV die me daarop heeft aangesproken. Niemand”, zegt Locadia daarover. “Mensen zijn misschien gewend dat wij als voetballers op de automatische piloot praten. Dat ik eerlijk was, konden veel mensen toen niet waarderen. Ik word er niet voorzichtiger van, hoor. Ik zal altijd mijn mening blijven geven.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here