Home Nieuws Jürgen Locadia maakt transfer naar eerste Bundesligaclub VFL Bochum

Jürgen Locadia maakt transfer naar eerste Bundesligaclub VFL Bochum

293
0

Jürgen Locadia heeft opnieuw een transfer gemaakt.

De spits wist zich donderdag transfervrij te verbinden aan VfL Bochum. Locadia begint in Duitsland aan zijn vierde buitenlandse avontuur in vier jaar tijd en gaat voor de tweede keer aan de slag in de Bundesliga.

Begin 2018 verhuisde Locadia voor 17 miljoen euro van PSV naar Brighton & Hove Albion en werd al snel een half seizoen uitgeleend aan Hoffenheim en speelde ook anderhalf jaar op huurbasis voor FC Cincinnati.

In totaal speelde Locadia 46 wedstrijden voor Brighton, dat hem nu definitief van de hand heeft gedaan. De 28-jarige spits kwam tot zes doelpunten en twee assist namens de huidige nummer negen van de Premier League. Locadia heeft tot komende zomer getekend bij Bochum.

“We zijn heel blij dat we zo’n internationaal ervaren speler hebben kunnen contracteren”, zegt directeur Sebastian Schindzielorz. “Hij kent de Bundesliga en voegt echt iets toe.”

“Ik ben blij dat deze transfer gelukt is”, zei Locadia. “Ik heb de laatste tijd weinig gespeeld en hoop natuurlijk dat dit bij Bochum gaat veranderen.”


Facebook Comments Box