Home Nieuws Jurgen Locadia luistert debuut bij FC Cincinatti op met doelpunt

Jurgen Locadia luistert debuut bij FC Cincinatti op met doelpunt

213
0

Jurgen Locadia heeft zijn debuut bij zijn nieuwe werkgever FC Cincinatti opgeluisterd met een doelpunt.

De club van Locadia verloor het eerste duel in en tegen New York. New York Red Bulls was in eigen huis de bovenliggende partij en kwam na een kwartier op voorsprong via Kyle Duncan, voordat Kaku de marge vijftien minuten later verdubbelde. De aansluitingstreffer van Allan Cruz, kort in de tweede helft, bracht Cincinnati terug in de wedstrijd. Bij de jacht op de gelijkmaker werd Locadia twintig minuten na rust als invaller in het veld gebracht. Niet lang hierna bracht Danny Royer de marge van New York Red Bulls terug naar twee.

Dankzij Locadia werd het in de slotfase toch nog spannend. Locadia scoorde toen hij zeven minuten voor tijd oog in oog kwam te staan met David Jensen. De voormalig doelman van FC Utrecht werd in twee pogingen gepasseerd door Locadia: 3-2. Zo mocht Cincinnati weer hopen op een goed resultaat, maar New York Red Bulls gaf de zege niet uit handen.

Vorig artikelHigler blijft bij besluit: Geen strafschop Feyenoord na vermeend hands Dumfries
Volgend artikelPSV komt zwakke eerste helft met bijzonder slechte statistieken alsnog te boven