Home Nieuws Jurgen Locadia is ontevreden en wil vertrekken bij Brighton

Jurgen Locadia is ontevreden en wil vertrekken bij Brighton

59
0

Jürgen Locadia en Brighton blijken momenteel een niet al te beste match.

Locadia is ongelukkig bij Brighton & Hove Albion en wil daarom op korte termijn vertrekken. “Deze situatie doet gewoon pijn.” In gesprek met De Telegraaf zegt hij over de situatie. “Ik probeer positief te blijven, maar ik word ook ouder. Ik ben nu op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen. Bij Brighton heb ik niet het idee dat mijn situatie snel zal veranderen”, legt de inmiddels 25-jarige spits uit.


Hoewel hij afgelopen seizoen in zijn eerste half jaar meermaals een goede indruk maakte, moet hij het dit seizoen vooral doen met invalbeurten. “Voor mijn gevoel heb ik nooit de kans gekregen om te laten zien wat ik waard ben. Ik denk dat de winter een mooi moment is om na te denken of dit nog goed voor mij is.”

In totaal speelde Locadia dit kalenderjaar zeventien wedstrijden voor Brighton. Daarin maakte hij twee doelpunten en gaf hij twee assists. In tien gevallen kwam hij als invaller binnen de lijnen en vijfmaal werd hij voortijdig naar de kant gehaald. PSV ontving een klein jaar geleden ruim 17 miljoen euro voor Locadia, nadat de Zuid Engelse club eerder al ruim 14 miljoen euro voor Davy Propper betaalde.


Facebook Comments