Home Nieuws Jurgen Locadia: ‘Dit gaat veel te ver’

Jurgen Locadia: ‘Dit gaat veel te ver’

15
0

Ook Jürgen Locadia is niet te spreken over wat zich zondagmiddag afspeelde in het Philips Stadion. Zijn 2 collega’s werden terecht massaal uitgefloten na weken lang mindere prestaties en de spits van PSV neemt het ook weer enigszins voorspelbaar, op voor zijn collega’s.

“Wat ik net ook heb gelezen; kritiek hoort er wel bij. Maar om je eigen spelers uit te fluiten, dat gaat wel een stap verder. Te ver. Ik heb het hier niet specifiek met ze over gehad, maar ik kan me niet voorstellen hoe zij zich voelen. Hoe ze naar de bank lopen en hoe ze dan zo’n fluitconcert moeten meemaken”, zo vertelt hij aan PSV TV.

Locadia ontbrak een tijdje geleden op de training omdat hij genoeg had van zijn situatie. De aanvaller moet het veelal doen met invalbeurten, doordat spits en collega Luuk de Jong de onbetwiste aanvalsleider is. Toch heeft Locadia nooit de hoon van het publiek over zich heen gehad dus Locadia vindt het moeilijk een vergelijking te maken. .”Hoe ik hier mee om zou gaan? Ik zou proberen om het van me af te laten glijden, hoe moeilijk het ook is. Dat kan je niet beïnvloeden.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here