Home Nieuws Jurgen Locadia blikt terug op transfer van PSV naar Brighton

Jurgen Locadia blikt terug op transfer van PSV naar Brighton

38
0

Jürgen Locadia was erg verrast toen bleek dat Brighton & Hove Albion concreet was en meteen miljoenen euro’s voor hem op tafel wilde leggen.

In de Verenigde Staten kreeg de spits te horen dat Brighton zelfs al akkoord was PSV.  “Het is heel snel gegaan, man. PSV was in Orlando en ik stond op het veld voor mijn revalidatie. Normaal mag je je telefoon niet mee, maar ik had muziek op tijdens het lopen”, blikt Locadia terug met Voetbal International

“Ik kreeg op donderdag een bericht van mijn zaakwaarnemer: Bel me… Toen ik hem aan de lijn had, zei hij dat er een akkoord was tussen PSV en Brighton. Ik geloofde hem totaal niet, ik was geblesseerd, dus waarom zou er nu een club komen? Maar hij was serieus.”

“We zouden vrijdag gaan kijken en op zaterdag het contract ondertekenen en toen hing hij op. Tja, vanaf dat moment was het natuurlijk storm in mijn hoofd. Ik mocht ook eerder naar huis, had mijn kop er niet meer bij. Ik was helemaal van slag. Premier League. Spelen tegen Manchester United, Arsenal en Liverpool. Het walhalla voor iedere voetballer.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here