Home Nieuws Jurgen Locadia begint nieuwe rol te waarderen

Jurgen Locadia begint nieuwe rol te waarderen

25
0

Jurgen Locadia zit in een uitstekende fase en scoort belangrijke doelpunten voor PSV. De spits annex buitenspeler maakt een positieve ontwikkeling door, hoeft van Cocu niet aan de zijlijn te blijven hangen en heeft zo dus alle vrijheden om zijn kwaliteiten te benutten.

Locadia begint zijn nieuwe rol te waarderen en voorziet een belangrijke ontwikkeling voor toekomst als aanvaller. “In het begin was ik er wel sceptisch over. Ik ben echt een spits, dan ga je twijfelen aan je eigen kwaliteiten”, vertelt Locadia in gesprek met PSV TV. “Ik ben geen natuurlijke buitenspeler, ik ben geen Narsingh die de achterlijn opzoekt en een voorzet gaat geven. Nu ik daar speel word ik wel veelzijdiger en kan het in de toekomst goed van pas komen.”
Locadia lijkt met zijn sterke optreden tegen VFL Wolfsburg en FC Utrecht, een mindere periode achter zich te laten. Waar hij eerder te kennen gaf niet per se de concurrentie met Luuk de Jong aan te willen gaan, werkt het duo nu uitstekend samen en zijn ze verantwoordelijk voor veel doelpunten. De spelvreugde straalt weer van Locadia af en de spits ontwikkeld zich zo op meerdere posities.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here