Home Nieuws Joshua Brenet wil concurrentiestrijd met Willems aangaan

Joshua Brenet wil concurrentiestrijd met Willems aangaan

7
0

Philip Cocu zit zo langzamerhand in een luxe positie. Niet alleen op de links- en rechtsbuiten posities heeft Cocu opties te over, ook de links- en rechtsback posities zijn goed bezet. Met de terugkeer van Willems is nog niet gezegd dat Brenet meteen plaats moet maken.

Joshua Brenet maakt dit seizoen een opvallende ontwikkeling. Door de blessure van Jetro Willems en het feit dat aankoop Simon Poulsen tegenvalt, vult Brenet de linksbackpositie prima in. Daar zag het aanvankelijk niet naar uit.
“Ik heb nooit mijn kop laten hangen op momenten dat het minder ging. Na de wedstrijd tegen ADO Den Haag haalden de media en onze eigen supporters mij omlaag. Gelukkig kon ik me daarna weer van mijn beste kant laten zien en kreeg ik de kans om me te ontplooien als basisspeler”, zegt Brenet tegen Helden Online. Ondertussen nadert Willems zijn rentree. “Ik maak me ook geen zorgen nu Jetro weer fit is. Ik vertrouw op mijzelf, heb laten zien dat ik op de linkerkant kan functioneren. Ik ben de concurrentiestrijd aangegaan. Nu ligt het aan de trainer wie er gaat spelen. Maar ik ben op de goede weg. Dus als ik zo doorga, ga ik er wel vanuit dat ik de Eredivisie ontgroei”, overdrijft Brenet enigszins. “Het liefst vervolg ik mijn carrière dan in Engeland, voor mij één van de mooiste competities om in te spelen. En dan graag bij Chelsea.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here