Home Nieuws Joshua Brenet, van weinig waardering in Eindhoven naar gewild in heel Europa...

Joshua Brenet, van weinig waardering in Eindhoven naar gewild in heel Europa | Clubs in de rij voor Brenet

1676
0

Johua Brenet staat in de nadrukkelijk belangstelling van een serie buitenlandse clubs. Het zijn niet bepaald de minste buitenlandse clubs die potentie zien in de energieke Brenet.

Iets meer dan een jaar speelt Brenet nu voor FC Twente en reeds na enkele maanden kwam de belangstelling voor hem al langzaam los. Nadat Feyenoord zich al snel meldde bij de verdediger met aanvallende kwaliteiten, deed ook PSV een duit in het zakje door bij het management van Brenet te informeren naar diens toekomstplannen. Brenet besloot nog een jaar bij Twente te blijven om daarna alsnog een stap te zetten en meer interesse op te wekken van andere clubs.

En zo geschiedde want inmiddels staat Brenet op de radar van opnieuw Feyenoord maar ook Fenerbahçe, Beşiktaş, OGC Nice en Fulham zijn inmiddels serieus geïnteresseerd in de komst van Brenet. Na een magere en zelfs zeer moeizame periode in Duitsland bij Hoffenheim, heeft Brenet zich weer aardig in de kijker gespeeld. Ook in het buitenland staat de rechtsback van FC Twente er bij een aantal clubs goed op.

Het Feyenoord medium 1908.nl weet dat Brenet dankzij een clausule voor een betaalbare prijs is op te halen uit Enschede. Feyenoord is opnieuw dusdanig concreet geïnteresseerd in de verdediger dat een overgang naar de Rotterdammers kansrijk is geworden. PSV lijkt op dit moment niet dusdanig concreet geïnteresseerd te zijn dat er sprake is van contact tussen Stewart en het management van de verdediger, die op beide flanken uit de voeten kan en daardoor ook voor PSV zeker nog een interessante speler kan zijn.

Joshua Brenet spreekt nog altijd vol lof en met liefde over de club waar hij zijn opleiding genoot. Brenet ziet PSV nog altijd als zijn thuis, hoewel er in de jaren dat de verdediger in de basis speelde, toch best veel kritiek op zijn spel bleek te zijn onder de PSV aanhang. Toegegeven, Brenet kon goede momenten uit het niets afwisselen met zeer zwakke momenten.

Naast Feyenoord zijn ook Fenerbahçe, Beşiktaş, OGC Nice en Fulham dus geïnteresseerd in de 29-jarige verdediger. Voorlopig houdt de Twente verdediger alle opties nog open en is er nog geen beslissing genomen over zijn toekomst.

Volgens het Rotterdamse medium 1908.nl is Besiktas voor Brenet momenteel het meest interessant, omdat de concurrentiestrijd zeer gunstig zou zijn. Premier League-club Fulham aast voor het tweede jaar op rij op de verdediger en deed zelfs al een aanbieding.


Vorig artikelPSV bevestigt: Romero vertrekt definitief naar Argentinië | Magere cijfers voor Racing: 45 wedstrijden, 5 doelpunten
Volgend artikelMeerdere Franse bronnen melden concrete interesse PSV in Batista Mendy, voormalig Frans jeugdinternational

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in