Home Nieuws Joshua Brenet rekent zich nog niet rijk

Joshua Brenet rekent zich nog niet rijk

20
0

Joshua Brenet heeft voorlopig de concurrentiestrijd van Jetro Willems gewonnen. Brenet kreeg FC Twente de voorkeur boven Jetro Willems maar speelde een erg matige wedstrijd. Met name de eerste helft was ondermaats met slordig balverlies en verkeerde passes.

Hij rekent zich desondanks niet rijk, zo laat hij weten in De Telegraaf. ‘Ik ben blij, dat de trainer me deze kans geeft en vertrouwen in me heeft. Iedereen kent Jetro zijn kwaliteiten en die van Santiago Arias. Ik heb gewoon enorm zware concurrentie. Ik zie het per wedstrijd wel. Ik neem vooraf ook niet meer in mijn hoofd of ik wel of niet ga spelen. Dat heb ik geleerd na vorig jaar. Als ik me te veel op iets ga verheugen en het gebeurt niet, dan gaat het alleen maar tegenzitten. Dan zit ik na de wedstrijd met een zuur gezicht.’

Brenet werd maandagmorgen opgeroepen door bondscoach Danny Blind als vervanger van Rick Karsdorp.


Vorig artikelWijnaldum scoort eerste goal voor Liverpool als invaller
Volgend artikelAchter de schermen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in