Home Nieuws Joshua Brenet: Ontwikkeling of zelfoverschatting?

Joshua Brenet: Ontwikkeling of zelfoverschatting?

68
0

PSV dendert door de eredivisie maar hoe zit het nu precies met de ontwikkeling van spelers? Hoe zit het met de ontwikkeling van Joshua Brenet?

De rechtsback op links doet zijn ding, breekt records maar houdt Brenet zich ook staande in wedstrijden met meer weerstand? Wedstrijden die PSV dit seizoen nauwelijks voor de kiezen krijgt.

Brenet heeft zich bij PSV in de basis gewerkt als vaste linksback, maar weet ook dat de club in de winterstop waarschijnlijk een nieuwe speler op zijn positie gaat halen. Daar maakt hij zich geen zorgen over. De naam van de Braziliaans HSV back blijft rondzingen in Eindhoven en de spoeling achterin is ook dun. Brenet is vol vertrouwen maar enige zelfoverschatting kan hem ook niet ontzegt worden. Brenet is immers het type speler wat zomaar 90 minuten gedegen kan spelen maar even zo hard door de ondergrens kan zakken.

“Het gaat goed met het team, het gaat goed met mezelf. We hebben met PSV een recordje gepakt, ik heb persoonlijk een recordje gepakt. Waarom zou de trainer mij eruit halen? Daar ben ik helemaal niet bang voor. In mijn ogen hoef ik niet te vrezen, al zouden er vijf linksbacks komen”, zegt Brenet, die het clubrecord van meeste wedstrijden zonder nederlaag in de Eredivisie van Berry van Aerle verbrak, in het Eindhovens Dagblad.

Brenet voelt zich inmiddels ook helemaal thuis op de linkerflank. “Rechtsback is altijd mijn plek geweest, maar ik heb inmiddels van de linksbackpositie ook mijn plek gemaakt. Eigenlijk doet het er niet meer toe of ik rechts of links sta. Ik denk zelfs dat ik mijn beste wedstrijd, tegen Manchester United, op links heb gespeeld”, aldus Brenet.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here