Home Nieuws Joshua Brenet kijkt enorm uit naar PSV – FC Twente: ‘PSV eerste...

Joshua Brenet kijkt enorm uit naar PSV – FC Twente: ‘PSV eerste liefde, het thuisfront’

531
0

Vraag Joshua Brenet naar PSV en de verdediger tovert een glimlach op het gezicht. In gesprek met ESPN straalt Brenet van oor tot oor.

De verdediger wordt namelijk gevraagd naar de wedstrijd die op de agenda staat en dus bekruipen Brenet warme gevoelens. De verdediger die afgelopen zomer weer in de belangstelling stond van PSV en Feyenoord, kijkt uit naar de ontmoeting tussen PSV en FC Twente in het Philips Stadion.

Van 2013 tot 2018 speelde Brenet voor PSV. “Het blijft altijd bijzonder, het is je eerste liefde, kun je zeggen. Als jonge jongen ben ik daar opgegroeid en dat heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben”, vertelt Brenet aan ESPN.

“Het wordt weer de eerste keer dat ik daar in het stadion ga spelen. Ik heb tot nu toe alleen maar hier thuis tegen PSV gespeeld, maar ik ben niet meer teruggegaan naar het thuisfront want PSV is mijn thuisfront. Dus het wordt wel speciaal. Het maakt van alles in je los. Tuurlijk borrelen er dingen op en komt er veel naar boven. Oude gedachten, oude dingen die je hebt meegemaakt. Je gaat weer oude spelers en trainers zien. Het is weer een beetje alsof je thuiskomt”, aldus Joshua Brenet, die bij FC Twente de even energieke speler is als bij PSV maar door de jaren heen wel over meer techniek beschikt dan in zijn jaren bij PSV als eerste elftal speler.


Vorig artikelScheidsrechtersbaas wilde hogere schorsing voor Mauro Júnior
Volgend artikelDuitse media zeer te spreken over Philipp Max: ‘Zijn investering gaat zich terugbetalen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in