Home Nieuws Joshua Brenet: Ik trek me niets van de kritieken aan

Joshua Brenet: Ik trek me niets van de kritieken aan

6
0

Geheel tegen de verwachtingen in maakte Brenet opnieuw deel uit van de basisopstelling voor de wedstrijd tegen FC Groningen. 

De motivatie van Cocu over het opnieuw passeren van Poulsen was dat de Deen grote aanpassingsproblemen heeft aan het spel van PSV. Het klinkt enigszins tegenstrijdig; Poulsen was immers basisspeler in een elftal wat aanvallend voetbal speelde en daarmee 3e van de eredivisie is geworden. Zelfs als rechtsbenige geniet Brenet de voorkeur op de linksback positie. De jonge Brenet reageerde na de wedstrijd tegen Groningen op de vele krietieken die hem ten deel vielen. “Ik heb me niets van de kritiek aangetrokken”, zei Brenet tegen Voetbal International. “Vorig jaar kreeg ik bijna dezelfde kritiek, toen heb ik er genoeg mee gevochten en mee gezeten. Nu luister ik er niet meer naar. Iedereen heeft zijn eigen mening. Ik luister alleen naar de trainers. Als mijn spel anderen niet bevalt, dan is dat hun probleem.” Brenet was het niet eens met de kriekeken. “Ik had het gevoel dat ik minder slecht speelde dan mensen zeiden. Linksback is voor mij als rechtspoot de omgekeerde wereld. Natuurlijk heeft Ruben Schaken veel voorzetten kunnen geven, maar in mijn beleving was hij niet zo gevaarlijk als anderen zeiden.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here