Home Nieuws Joshua Brenet: ‘Feyenoord is concreet maar PSV is toch de club die...

Joshua Brenet: ‘Feyenoord is concreet maar PSV is toch de club die je heeft gemaakt’

8820
0

Joshua Brenet heeft een concrete aanbieding van PSV op zak en denkt momenteel na over zijn toekomst.

Brenet is weer in training en begon vrijdag samen met de selectie van FC Twente aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Bij de club uit Enschede kan de verdediger meetrainen tot hij een keuze heeft gemaakt betreffende zijn voetbaltoekomst. Brenet twijfelt nog steeds waar deze toekomst zal liggen maar de Twentse club wil niet te lang aan het lijntje worden gehouden.

Het medium 1 Twente Enschede stelt hem de vraag waar hij komend seizoen speelt: “Hele goede vraag. Ik ben nog steeds aan het nadenken. Ik weet op dit moment het antwoord nog niet. Ik ben in afwachting en laat het over me heenkomen. Ik kijk naar wat mijn gevoel zegt, als dat ergens lekker bij is, ga ik de knoop pas doorhakken.”

Brenet zegt dat hij zes aanbiedingen heeft uit zowel binnen- als buitenland maar PSV zit wel degelijk in zijn achterhoofd. “Ik heb altijd gezegd dat mijn buitenlandsavontuur nog niet voorbij was. Ik heb het gevoel gehad dat twee jaar van me is afgenomen. Daarom hadden we hier ook afgesproken dat ik voor zes maanden hier zou tekenen. Daarna zou ik die stap weer maken. Maar mijn gevoel hier was top. Ik ben weer de voetballer geworden die ik was.”

Dan gaat het over de belangstelling van PSV en Feyenoord. Brenet is open over beide clubs maar zijn voorkeur is duidelijk. “PSV en Feyenoord hebben zich gemeld. Als ik over PSV praat is dat toch de club waar je bent begonnen, die je heeft gemaakt. Als het voor het geld was geweest dan was ik hier al weggeweest. Financieel is natuurlijk belangrijk maar in mijn ogen niet de hoofdzaak. Ik wil mijn carrière weer een boost geven. Ik wil aan de buitenwereld laten zien dat ik er nog steeds ben”, aldus een vastberaden Brenet.


Vorig artikelKi-Jana Hoever wil na gesprek in Eindhoven naar PSV
Volgend artikelLuuk de Jong wijst Mexicaanse aanbod af, Mexicaanse media melden dat keuze op PSV is gevallen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in