Home Nieuws José Mourinho volgt elke wedstrijd van Carlos Vinícius en PSV op de...

José Mourinho volgt elke wedstrijd van Carlos Vinícius en PSV op de voet

7284
0

Carlos Vinícius lijkt zich langzaam aan in de basis te spelen in het elftal van Roger Schmidt.

Het spel van de Braziliaan laat zich vaak raden want heel veel technische kwaliteiten bezit de spits nu eenmaal niet. En toch laat hij wekelijks zijn waarde zien. Meer en meer lijkt de Braziliaan zich thuis te voelen in het systeem van Roger Schmidt.

De Braziliaan heeft in ieder geval een bijzondere fan achter zich staan. Niemand minder dan José Mourinho volgt de verrichtingen van de spits op de voet. Mourinho volgt de wedstrijden van PSV dus nauwgezet om zo zijn pupil aan het werk te kunnen zien. “Hij is een echte vriend van me. Er gaat bijna geen dag voorbij zonder dat we contact hebben via Whatsapp”, zegt Vinícius over zijn vriend José Mourinho.

José Mourinho reageerde meteen toen Vinícius zijn eerste doelpunt maakte voor PSV. De spits had tegen FC Twente nog maar nauwelijks zijn eerste doelpunt voor PSV gemaakt of Mourinho sprak al een boodschap in bij Vinícius.

Bij Vinicíus’ tweede treffer in diezelfde wedstrijd feliciteerde de Portugees hem nogmaals persoonlijk en reageerde hij met: ‘Zie je wel dat je het kunt?’

“Het merkwaardige aan onze vriendschap is dat ik onder hem niet veel speeltijd heb gekregen bij Spurs”, zegt Vinícius. “Toch zijn we elkaar nooit uit het oog verloren. Hij is een man met een groot hart. Wie Mourinho persoonlijk kent, gaat voor hem door het vuur. Hij zit voor eeuwig in mijn hart”, aldus Carlos Vinícius over zijn bijzondere vriendschap met Mourinho, die hij kent uit de periode dat Mourinho trainer was van Tottenham Hotspur. Bij die club mocht Vinícius slechts de Europese wedstrijden spelen maar toch ontstond er een hechte vriendschap tussen de twee.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here