Home Nieuws Jorrit Hendrix weet: PSV staat op matchpoint

Jorrit Hendrix weet: PSV staat op matchpoint

16
0

In gesprek met NU Sport wilde Jorrit Hendrix zich nog niet rijk rekenen qua de landstitel, maar hij besefte dat de winst van PSV in Amsterdam hard aan kwam. Het is voor PSV meer dan matchpoint nu de kraker in Eindhoven in aantocht is.

“Ik denk dat de Ajax-spelers wel even ervan stonden te kijken toen het van 2-0 opeens 2-3 werd. Dat gevoel nemen ze misschien wel mee naar vandaag en ook volgende week,” aldus Hendrix.

Mocht Ajax in eigen huis verliezen van Heracles Almelo heeft PSV zelf aan een gelijkspel tegen Ajax genoeg volgende week om kampioen te worden.

“Maar we hebben alles nu sowieso in eigen hand. We staan op matchpoint en moeten het volgende week afmaken. Iedereen heeft ongelooflijk veel zin in die wedstrijd,” zei de middenvelder daarover. “Op een schaal van één tot duizend is het 1001 lekker om tegen Ajax kampioen te kunnen worden. Ik weet niet of het ooit eerder is voorgekomen dat PSV dat tegen Ajax kon bewerkstelligen, maar ik heb het zover ik weet nog nooit eerder meegemaakt.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here