Home Nieuws Jorrit Hendrix vastberaden: ‘We gaan naar de Kuip om te winnen’

Jorrit Hendrix vastberaden: ‘We gaan naar de Kuip om te winnen’

58
0

Jorrit Hendrix heeft alle vertrouwen in een goede afloop wat de volgende editie van Feyenoord – PSV aangaat. Het gemis van Hirving Lozano is vervelend vindt de Limburger maar niet meer dan dat.

PSV lijkt vastberaden in de jacht op de winst in Rotterdam. “We gaan naar De Kuip om te winnen”, zegt Hendrix in gesprek met VI.


“En dat kan ook gewoon zonder Chucky. Het zou jammer zijn als hij niet meedoet, maar dan moeten er anderen opstaan. We hebben genoeg kwaliteit op de bank zitten. Dat Lozano waarschijnlijk niet meedoet, mag natuurlijk nooit een excuus zijn. Er zal een ander staan, klaar. Natuurlijk breekt er nu een cruciale fase aan, waarin vaak ook schorsingen en blessures gaan meetellen, maar ik vind echt niet dat het bij ons dun is. We hebben zeer talentvolle spelers en die zitten niet voor niets al bij de selectie. Ze zitten erbij omdat ze goed kunnen voetballen en dat kunnen ze nu mooi bewijzen.”

Jorrit Hendrix blijft geloven in de titel. “Of we de competitie weer spannend hebben gemaakt? Dat zal moeten blijken. Ik denk niet dat de concurrentie alles zal winnen. Feit blijft dat wij alles in eigen hand hebben, dat kunnen de anderen niet zeggen. De wedstrijd tegen Heerenveen is gespeeld, nu Feyenoord.”