Home Nieuws Jorrit Hendrix, van haartransplantatie in Turkije naar aanstaande internationale transfer

Jorrit Hendrix, van haartransplantatie in Turkije naar aanstaande internationale transfer

10665
0

Nee, PSV en Jorrit Hendrix gaan deze zomer geen toptransfer tegemoet en afronden.

Maar een vertrek van de oer PSV’er zit er wel aan te komen als we Voetbal International moeten geloven. Hendrix en PSV zitten in de wachtkamer wat de toekomst van de middenvelder uit Limburg aangaat.

Hoe moeten we het afgelopen seizoen van Hendrix typeren? Het was bepaald geen best seizoen te noemen van de middenvelder, die ook geregeld reserve stond. Er was sluimerende interesse van clubs als Besiktas, Bologna en Fiorentina maar een daadwerkelijk vertrek was niet aan de orde voor de Limburger, die in april 2018 en de jaren daarvoor schitterde voor PSV met ondermeer een landstitel thuis tegen Ajax.

De Turkse maar ook de Italiaanse competitie zijn opties maar ook vanuit de Verenigde Staten is interesse, zo meldt Voetbal International. Hendrix was recent nog in Turkije maar dat had alles van doen met een haarimplantatie.

Hendrix heeft nog een contract voor een seizoen bij PSV alvorens hij volgend jaar transfervrij het Philips Stadion uit loopt. Er is interesse vanuit Italië, Engeland en Amerika, zo meldt VI maar Hendrix zit in de wachtkamer omdat competities nog niet zijn uitgespeeld, schrijft het weekblad over de toekomst van Hendrix.

De transfersom voor PSV club man Hendrix zal om en nabij de 2,5 miljoen gaan bedragen, is de verwachting.

https://www.instagram.com/p/CCMP4CUFYBY/?igshid=aox7togcofz3


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here