Home Nieuws Jorrit Hendrix rekent op steun supporters: ‘Het wordt een gekkenhuis’

Jorrit Hendrix rekent op steun supporters: ‘Het wordt een gekkenhuis’

125
0

In een interview met Voetbal International blikt Jorrit Hendrix vooruit op de groepsfase van de Champions League.

De middenvelder kijkt uit naar de wedstrijden tegen de absolute top. “Na die loting ging het direct los op mijn telefoon. Uiteraard in onze groepsapp, iedereen vindt dit een fantastische loting. Dat het zwaar wordt, spreekt voor zich. Maar dat is het sowieso in de Champions League. Dan maar liever deze topclubs,” zo geeft hij aan.

“Het is mooi jezelf te meten met buitenlandse topteams om te kijken waar we staan. Daar ben ik erg benieuwd naar. Camp Nou, Wembley en San Siro zijn bovendien drie geweldige voetbaltempels. En zij mogen lekker naar het Philips Stadion komen. Reken er maar op dat het een gekkenhuis wordt met onze fanatieke supporters.”

De middenvelder weet wel dat PSV niet de favoriet zal zijn. “Barça, Tottenham en Inter zullen tegen ons favoriet zijn. Zij moeten winnen van ons. Geloof me, dat wordt echt niet makkelijk. Ik denk dat we ook in de Champions League heel goed in ons vaste systeem kunnen spelen. We hoeven ons echt niet totaal aan de tegenstander aan te passen,” zo geeft hij aan. “Wel zullen we heel compact moeten staan. Tegen deze topclubs mag je nooit te veel ruimte weggeven. Maar dat lukt ook met ons eigen systeem en dan hopen we in de omschakeling toe te slaan.”


Vorig artikelBas Nijhuis fluit ADO – PSV
Volgend artikelPSV verwacht op korte termijn werkvergunning voor Gutiérrez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in