Home Nieuws Jorrit Hendrix reageert geprikkeld op vragen over vertrek uit Moskou

Jorrit Hendrix reageert geprikkeld op vragen over vertrek uit Moskou

5640
0

De Russische sportkrant Sport-Express uit Moskou meldt dat Spartak Moskou en Jorrit Hendrix afsteven op een transfer.

De werkgever van Hendrix zou een akkoord hebben bereikt met een club uit de Major League Soccer over een transfersom van acht ton. Hendrix zag een transfer niet zitten, bleek achteraf. Het zorgt voor wat onrust rond Hendrix.

Hendrix maakte in januari 2021 de overstap van PSV naar Spartak en zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2024. Hij slaagde er echter niet in een basisplaats te veroveren. Domenico Tedesco en Rui Vitória lieten Hendrix links liggen, en ook Vanoli lijkt anderen de voorkeur te geven.

Hendrix is geen basisspeler in Moskou en pendelt geregeld tussen de bank en de basis. Een vertrek uit de hoofdstad lonkt dan ook maar de middenvelder uit Limburg wenst zich er niet teveel over uit te spreken.

Het Russische medium Sport-Express confronteerde Hendrix vrijdag met de geruchten over een vertrek uur Moskou en dat zinde Hendrix allerminst: ‘Of ik bij Spartak blijf? Waarom stel je me die vraag? Ik ben net terug van vakantie en ben me aan het voorbereiden op de rest van het seizoen’, aldus een geprikkelde Jorrit Hendrix.


Vorig artikelOok Sampdoria trainer woest op Ihattaren, club uit Genua overweegt juridische stappen
Volgend artikelVI weet het zeker: Veerman gaat starten naast Gutiérrez, ook voor Mvogo lonkt een basisplaats

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in