Home Nieuws Jorrit Hendrix kijkt uit naar Feyenoord – PSV en zegt over transfer...

Jorrit Hendrix kijkt uit naar Feyenoord – PSV en zegt over transfer naar Rotterdam: ‘Ik deel dezelfde vijand’

830
0

Net zoals veel andere spelers in de Eredivisie heeft ook Jorrit Hendrix helemaal niets met Ajax.

De transfer van Hendrix naar Rotterdam zet in Eindhoven bepaald geen kwaad bloed. De Limburgse middenvelder heeft onder de PSV aanhang een enorme gunfactor. Die gunfactor zorgde er deze week voor dat Jorrit Hendrix op sociale media succes gewenst werd nadat zijn overstap van Moskou naar Rotterdam afgerond was.

Hendrix licht zijn huurtransfer toe: “Als er dan een andere club in Nederland is, zou dat voor mijn gevoel alleen maar Feyenoord kunnen zijn. Feyenoord en PSV zijn altijd concurrenten geweest, maar volgens mij nooit echte rivalen, zoals Ajax dat is.”

Voor Hendrix voelt de keuze voor Feyenoord niet als verraad in de richting van Eindhoven, PSV of de PSV fans, zo zei hij tegen de NOS. “Ik deel nog steeds dezelfde vijand”, wijst de middenvelder richting Amsterdam en Ajax. De 26-jarige Hendrix vertrok vorig jaar na zeventien jaar in de winter bij PSV. Spartak Moskou werd zijn nieuwe werkgever. “Ik heb er nu nog steeds geen spijt van dat ik toen die keuze heb gemaakt, alleen sportief heeft het niet heel goed uitgepakt, helaas”, zegt Hendrix. “Voor mijn gevoel heb ik niet echt een kans gehad mezelf te laten zien.”

Ongelukkig was Hendrix niet in de Russische hoofdstad. “Het leven daar was prima, we hadden alles goed op de rit. Ik kom echt niet met hangende pootjes terug.” De middenvelder heeft nog zo’n drie maanden om zichzelf te bewijzen. Op zondag 8 mei speelt Hendrix met Feyenoord tegen PSV.


Vorig artikelPSV lijkt rekening te houden met vertrek Mvogo en richt pijlen op doelman Arminia Bielefeld
Volgend artikelDortmund denkt aan oud PSV’er Scamacca als nieuwe aanvalspartner voor Donyell Malen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in