Home Nieuws Jorrit Hendrix geniet van rol in Arnhem

Jorrit Hendrix geniet van rol in Arnhem

11
0

Jorrit Hendrix speelde een glansrol in Arnhem waar PSV in de slotminuut de 3 punten veilig stelde. Hendrix begon op eigen helft zelf aan de aanval die uiteindelijk de winnende goal opleverde. Hendrix passte de bal naar het middenveld en rende zelf de helft van Vitesse op waar Luuk de Jong de bal prachtig weglegde op Hendrix die beheerst af kon ronden.

“Wij weten dat we bijna altijd wel scoren, maar dat ik de matchwinner ben, is me nog nooit overkomen”, aldus Hendrix voor de camera vanFOX Sports. Hij vierde zijn doelpunt uitgebreid met de meegereisde fans. “Geloof me, iedereen rent in de laatste minuut naar voren. Dan ga je gewoon volle bak. Het was een perfecte aanval. Ik zag een gaatje. Het komt op je af en je doet het op intuïtie. Deze zege geeft ons echt vertrouwen voor komende week”, verwees Hendrix naar de Champions League-wedstrijd tegen CSKA Moskou.
Jeroen Zoet was ook blij voor Hendrix: “Het is zijn eerste dit seizoen. Toch hebben we ook wel wat geluk gehad. Vitesse had een paar goede kansen”, zei Zoet tegen het Eindhovens Dagblad

.hendrix (1)


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here