Home Nieuws Jorrit Hendrix: “Dit wordt de belangrijkste wedstrijd uit mijn carierre”

Jorrit Hendrix: “Dit wordt de belangrijkste wedstrijd uit mijn carierre”

8
0

Jorrit Hendrix gaat er vanuit dat hij morgenavond tegen CSKA in de basis staat en gelijk heeft hij. De controleur maakt een prima ontwikkeling door en beloonde zichzelf en heel PSV met een late treffer tegen Vitesse.

“Dit heb ik nooit eerder meegemaakt. Ik scoor ook niet zo veel natuurlijk.” Het doelpunt tegen Vitesse was zijn tweede in dienst van PSV. “Ik had geen zenuwen. Je doet het op intuïtie”, legt Hendrix vervolgens uit. “We hebben vorig jaar vaker wedstrijden gehad dat we met minimaal verschil in de slotfase wonnen. En net als vorig jaar hadden we nu het geluk mee. Daar kan je ver mee komen.”

Hendrix erkent dat de overwinning ietwat onverdiend was. “Vitesse deed het heel goed en zette ons onder druk. Qua voetbal is het tot nu toe de beste ploeg waar we tegen hebben gespeeld.” Ook beter dan Ajax. Ajax speelden we daar helemaal van de mat af. Maar ik weet zeker dat we dinsdag gewoon weer volle bak kunnen gaan.”
De laatste keer dat PSV overwinterde was in 2006/2007. Hendrix was toen elf jaar. “Ik zat toen in het stadion bij die grote Champions League-wedstrijden. En nu speel ik er zelf één. Dit wordt de belangrijkste wedstrijd uit mijn carrière tot nu toe, maar niet de grootste, want dat was Manchester United-uit.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here