Home Nieuws Jorrit Hendrix: ‘Dit was een incident’

Jorrit Hendrix: ‘Dit was een incident’

45
0

Jorrit Hendrix beschouwt de nederlaag tegen Eindhoven als een incident en waarom zouden we er ook meer achter moeten zoeken, behalve dat het vizier niet op scherp stond.

Volgens Hendrix, die in tegenstelling tot De Jong alleen de tweede helft speelde, was de nederlaag vooral te wijten aan de vele gemiste kansen. “Dit resultaat is natuurlijk dramatisch. We hadden heel graag de eerste wedstrijd voor eigen publiek willen winnen. We moeten nu wel beseffen dat elke tegenstander die we gaan treffen tot op het bot gemotiveerd is om ons te verslaan. Dat was FC Eindhoven ook. We hebben onze kansen niet benut en daar moeten we extra scherp op zijn.”

Toch doet de nederlaag weinig af aan de goede voorbereiding die PSV heeft gedraaid. PSV boekte overtuigende zeges tegen onder anderen Sporting Portugal en FC Porto.

“Ik denk dat we tot aan vandaag goede resultaten hebben neergezet”, zei De Jong dan ook. “Dan kan je misschien zeggen dat het goed is dat dit soort dingen vandaag gebeuren, maar wij als PSV willen elke wedstrijd winnen. Excuses tellen niet. Dat je vandaag verliest, mag niet gebeuren.”

De slotconclusie is dan ook terecht: “We hebben weliswaar in de afgelopen weken heel goed spel laten zien, maar we verliezen ook van FC Eindhoven dus we staan weer met beide voetjes op de grond”, besloot Hendrix.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here