Home Nieuws Jorrit Hendrix: De situatie moet veranderen

Jorrit Hendrix: De situatie moet veranderen

14
0

Jorrit Hendrix begint stilaan genoeg te krijgen van zijn rol als reserve. Marco van Ginkel heeft zijn positie ingenomen en geldt als scorende middenvelder, wat Hendrix weer minder is.

Als de verwachtingen uitkomen, is Guardado aan zijn laatste maanden als PSV speler bezig. Hendrix geldt als favoriet om zijn rol meteen over te nemen. “Ik laat nu al voor het derde seizoen op rij zien dat ik in de basis hoor, maar het is ook het derde seizoen op rij dat iemand anders de voorkeur krijgt”, zegt Hendrix in de Limburger. “Dat is wel klote, ja. Ik zit me regelmatig te verbijten. Ik voel me echt een kind van de club en ik speel met alle liefde nog jaren hier, maar de situatie moet veranderen. En de club wil me, denk ik, ook houden. Maar hun geduld is niet mijn geduld. Ik wacht er al heel lang op om een onbetwiste basisspeler te worden.”

Hendrix is nu een Bekende Nederlander, maar die status heeft hij liever niet. “Ik zet op straat vaak een pet of muts op om niet op te vallen. Ik probeer zo veel mogelijk tunnelvisie te hebben, kijk zo min mogelijk mensen aan. Misschien vinden sommige mensen me arrogant. Maar ik doe zo om mezelf te beschermen.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here