Home Nieuws Jordi de Wijs snakt naar vertrouwen bij PSV

Jordi de Wijs snakt naar vertrouwen bij PSV

87
0

Jordy de Wijs is aanstaande zondag tegenstander van PSV en hoopt nog altijd dat hij volgend jaar een kans krijgt bij PSV. 

De wedstrijd van aanstaande zondag gaat wellicht aan de Wijs voorbij omdat de bonkige verdediger met een blessure kampt. “Ik hoop in de toekomst op vertrouwen bij PSV en wil ooit in Engeland spelen”, zegt De Wijs in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Hier gaat het nu goed en heb ik me als mens, maar zeker ook als voetballer ontwikkeld. Ik kan echt meer dan alleen maar tegenhouden, waar je hier meer mee te maken krijgt dan bij PSV. Ik hoop dat ik volgend jaar een echte kans krijg om een basisplek bij PSV te pakken.”

De Wijs is niet altijd zeker geweest van een echte kans bij PSV. “Dit seizoen geef ik alles voor Excelsior en daarna heb ik nog een contract voor een jaar bij PSV, waar ik vroeger wel eens twijfelde of ik wel verder zou komen. Ik kan me nog goed herinneren dat ik in de zomer van 2013 met mijn vader door de bossen op De Herdgang liep. Bij die wandeling heb ik hem gezegd dat ik me nog nooit zo goed voelde en zeker wist dat ik de Eredivisie zou gaan halen en mijn debuut bij PSV zou maken”, aldus de centrale verdediger.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here