Home Nieuws Jordan Teze verlengt contract tot en met 2025: ‘Ik voel mezelf heel...

Jordan Teze verlengt contract tot en met 2025: ‘Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club’

917
0

Het is wel duidelijk waar Jordan Teze zich het meest prettig voelt. De zelf opgeleide verdediger was er veel aan gelegen nog langer bij PSV te blijven en dus werd er een nieuw contract aangeboden.

Eerder werd al bekend dat Teze een nieuw contract zou gaan krijgen. Via de officiële kanalen heeft PSV de contractverlenging van Jordan Teze vrijdag dan ook bevestigd. De verdediger heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot de zomer van 2025 en daar is Teze als vanzelfsprekend erg blij mee. “Ik voel mezelf heel erg verbonden met deze club”, aldus Teze. “Als jonge jongen kwam ik hier binnen en ik voelde mezelf al snel thuis. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen ik hier tot op heden allemaal heb meegemaakt.”

Teze maakt een prachtige ontwikkeling door en dat betekent ook uitkomen voor Oranje. Het WK in Qatar lijkt dan ook niet aan hem voorbij te gaan. Eerder op de vrijdag kreeg de verdediger te horen dat hij tot de definitieve selectie van Oranje hoort. Louis van Gaal ziet het zitten in Teze, dat is inmiddels wel duidelijk geworden.

“Het is eigenlijk niet te bevatten. Ik heb de afgelopen maanden keihard gewerkt om een oproep te verdienen voor Oranje. Ik keek vandaag op mijn telefoon en zag tot mijn grote blijdschap dat het gelukt is”, zo geeft hij aan. “Als klap op de vuurpijl mag ik nu ook nog eens een vernieuwd contract tekenen bij PSV. Een mooiere dag is nauwelijks denkbaar”, aldus Jordan Teze.


Vorig artikelMisverstand rond extra seizoen Cody Gakpo op PSV.nl, bericht kortstondig zichtbaar
Volgend artikelToon Gerbrands denkt terug aan bekerfinale: ‘Zo is het hier nog nooit gevierd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in