Home Nieuws Jordan Teze openbaart: ‘Interesse Paris Saint-Germain was meer dan alleen informeren’

Jordan Teze openbaart: ‘Interesse Paris Saint-Germain was meer dan alleen informeren’

1317
0

Jordan Teze maakt een ander seizoen door dan vorig jaar het geval was. Teze lijkt onder Peter Bosz een ontwikkeling naar een betere verdediger door te maken.

De zelf opgeleide verdediger is dit seizoen op een andere positie dan gewenst een vaste waarde bij PSV. Teze spreekt immers al enige seizoenen op rij uit dat de positie van centrale verdediger zijn voorkeur heeft.

Peter Bosz heeft echter anders besloten en complimenteert de verdediger, die op rechtsback meer dan prima voldoet, geregeld met zijn spel maar ook met zijn ‘perfecte inspeelpass’ naar het middenveld, zoals Bosz het omschrijft. In feite houdt Jordan Teze Patrick van Aanholt uit de basisopstelling omdat Sergiño Dest op zijn beurt weer niet op rechts speelt omwille van het goede spel van Teze.

Toch leek een vertrek uit Eindhoven afgelopen zomer reeel. Teze had de voorbije transferzomer zomaar kunnen vertrekken uit het Philips Stadion. De geruchten gingen dat Paris Saint-Germain interesse had. Jordan Teze bevestigt die geruchten.

“Uiteindelijk waren ze niet concreet met een bod gekomen. Het was iets meer dan informeren, maar ze hebben niet gezegd van: 15 of 10 miljoen”, vertelt Teze in gesprek met Ziggo Sport.

De vleugel- en centrale verdediger baalt niet echt dat de transfer uiteindeljk niet doorging. “Een salaris van 5, 6 of 7 miljoen euro is leuk en ook Parijs is hartstikke leuk, maar als je niet speelt, wordt je ook niet gelukkig. Tenzij je naar Saoedi-Arabië gaat”, klinkt het nuchter.


Vorig artikelPSV lijkt in te zetten op winterse komst van transfervrije aanwinst: ‘Je blijft zijn naam horen’
Volgend artikelKoeman heeft eindelijk plek voor Schouten in voorselectie Oranje | Ook Veerman opgeroepen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in