Home Nieuws Jordan Teze minimaal drie weken geblesseerd, verdediger mist serie wedstrijden

Jordan Teze minimaal drie weken geblesseerd, verdediger mist serie wedstrijden

545
0

Voor Jordan Teze zit er niets anders op dan herstellen wat de komende 3 tot 4 weken aangaan.

Ook Jordan Teze kan worden toegevoegd aan het rijtje namen met geblesseerde spelers. Al na 15 minuten ging het zondag mis in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Bij een sprint op de helft van Fortuna Sittard liep hij een hamstringblessure op. Teze kon niet verder en werd vervangen door Ritsu Doan, die gelukkig meteen belangrijk kon zijn voor PSV met een zelf opgezette aanval en intikker.

Teze speelde dit seizoen niet alle wedstrijden maar heeft toch al wel achttien wedstrijden gespeeld en was tegen Fortuna voor de derde keer op rij basisspeler. De afwezigheid van Teze kan worden opgevangen door Mwene maar een domper is het wel te noemen nu Teze een blok wedstrijden moet gaan missen. PSV speelt na de interlandbreak op 20 november thuis tegen Vitesse. Vijf dagen later wacht de thuiswedstrijd tegen Sturm Graz in de Europa League, waarna drie dagen later een uitduel met SC Heerenveen volgt.

De selectie telt momenteel meerdere geblesseerden spelers waarvan er een aantal zeker op de terugweg zijn. Roger Schmidt hoopt na de interlandbreak weer meer opties te hebben wat betreft zijn aanvallers. Tegen Fortuna kon hij vanwege blessures geen beroep doen op onder anderen Cody Gakpo, Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Davy Pröpper. Ook ziekte speelt een rol binnen de selectie. Mario Gotze, Armando Obispo en Yorbe Vertessen en Joel Drommel waren afgelopen 10 dagen niet geheel fit dan wel ziek.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here