Home Nieuws Jordan Teze heeft de titel nog niet opgegeven en denkt aan Oranje:...

Jordan Teze heeft de titel nog niet opgegeven en denkt aan Oranje: ‘Wij willen Ajax geen kampioen maken’

565
0

Jordan Teze zegt de titelstrijd nog altijd niet te hebben opgegeven. De ploeg gelooft er nog wel degelijk in, zegt de verdediger in gesprek met PSV TV.

Met nog drie wedstrijden te gaan is de achterstand van PSV op Ajax vier punten, maar Jordan Teze heeft de strijd nog niet opgegeven en denkt dat er nog van alles kan gebeuren. Ondanks de achterstand in de competitie is de sfeer binnen de ploeg goed, zegt hij. Ajax speelt zondagmiddag bij AZ en PSV treft Feyenoord in De Kuip. Zondagavond kan alles beslist zijn. “We hebben niet alles in eigen hand, maar willen de wedstrijden blijven winnen en dan zien we wel hoe ver we komen”, zegt Teze bij PSV TV.

“Natuurlijk hopen we nog op het kampioenschap. Het kan nog steeds gebeuren. We willen Ajax geen kampioen maken en ze op de lip blijven zitten, dan zien we het wel”, zegt Teze. De verdediger merkt dat de sfeer goed is. “De bekerfinale heeft een boost gegeven. Het is jammer dat Ajax weinig punten heeft laten liggen, maar wij kijken naar onszelf en proberen er het beste van te maken”, aldus een zelfverzekerde Jordan Teze.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here