Home Nieuws Jordan Teze geniet meer van 2-1 uitslag dan eerdere 0-4: ‘Wij maken...

Jordan Teze geniet meer van 2-1 uitslag dan eerdere 0-4: ‘Wij maken grote kans op de titel’

857
0

Jordan Teze kijkt met veel plezier en genoegdoening terug op de bekeroverwinning tegen Ajax.

De verdediger speelde een prima wedstrijd tegen de koploper en zag zijn PSV zegevieren in een grote wedstrijd. Teze zag ook dat het verschil tussen PSV en Ajax minimaal is en er dus geen sprake is van welk krachtsverschil dan ook. Toch heeft de koploper nog altijd een beter doelsaldo en vier punten voorspong op PSV. Teze moet het allemaal nog maar zien dat Ajax het tot een goed einde weet te brengen.

“We hebben een klein feestje gevierd. Deze prijs is ook wel wat mooier dan de Johan Cruijff Schaal. Dan is de ontlading nog wat groter. Nipt met 2-1 winnen is ook mooier dan 4-0”, vertelt Jordan Teze aan de verslaggevers van Omroep Brabant. PSV won eerder dit seizoen met 0-4 in de Johan Cruijff Arena van Ajax ten tijde van de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal.

“De bekerwinst pakt voor ons heel positief uit, dat zie je vandaag ook op de training. De stemming zit er goed in. Laten we hopen dat het bij Ajax negatief uitpakt”, gaat Teze verder. “Wij zullen alles moeten winnen en de druk op moeten voeren. Als dat gebeurt weet ik dat we een hele grote kans maken om kampioen te worden”, aldus een zelfverzekerde Jordan Teze.


Facebook Comments Box