Home Nieuws Jordan Teze en Noni Madueke hervatten groepstrainingen, herstel Gakpo verloopt voorspoedig

Jordan Teze en Noni Madueke hervatten groepstrainingen, herstel Gakpo verloopt voorspoedig

524
0

Er gloort licht aan het einde van de tunnel die blessureleed heet. De overvolle ziekenboeg lijkt langzaam maar zeker leeg te stromen.

Zo zijn Jordan Teze en Noni Madueke inmiddels begonnen aan de groepstraining. Ook Cody Gakpo lijkt op de weg terug te zijn. Dat melden zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International. Afgelopen weken was het soms puzzelen geblazen voor Roger Schmidt en dat stak de Duitser bepaald niet onder stoelen of banken. Er werden zelfs spelers van Jong PSV bij de eerste selectie gehaald om voldoende spelers achter de hand te kunnen hebben.

Teze en Madueke hebben zoals gemeld de groepstraining inmiddels hervat en lijken op korte termijn weer inzetbaar. Of beide jeugdexponenten al klaar zijn voor de thuiswedstrijd tegen FC utrecht valt nog te bezien maar het tweetal is in ieder geval op de weg terug. Madueke lijkt in eerste instantie een optie voor de bank, Teze zou klaar zijn voor een basisplaats, is de lezing vanuit het Eindhovens Dagblad en Voetbal International. Teze doorstaat een spoedig herstel want de verdediger liep pas drie weken geleden een spierblessure op tegen Fortuna Sittard. Naast Teze lijkt ook Philipp Max weer klaar voor een basisplaats na een coronabesmetting, al werd de Duitser uitstekend vervangen door Mauro Júnior. De verwachting is dat Mauro tegen FC Utrecht toch in de basis zal starten en Max later zal invallen/

Cody Gakpo trainde twee weken geleden al individueel en ligt op schema om dit weekend weer aan te sluiten bij de groep. De komende dagen wordt gekeken of dit haalbaar is. Gakpo liet zijn enkel eerder onderzoeken in Qatar.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here