Home Nieuws Jonge spits Joël Piroe wil niveau Luuk de Jong en Romero evenaren

Jonge spits Joël Piroe wil niveau Luuk de Jong en Romero evenaren

25
0

De jonge aanvaller Joël Piroe is deze week mee op trainingskamp. In het Zwitserse Verbier kan de negentienjarige spits zich meten met zijn collega en concurrenten voor de spitspositie.

“Het is hard werken, maar we hebben ook plezier en het is fijn om hierbij te zijn”, vertelt Piroe aan het Eindhovens Dagblad. “Ik heb vorig jaar al in een aantal wedstrijden bij Jong PSV meegedaan en gemerkt dat het een stap omhoog is. Je speelt tegen volwassen mannen met veel ervaring, maar voor mijn gevoel is het goed verlopen.”

Voorlopig heeft Piroe, die in de jeugd de topscorerslijsten domineert, nog Luuk de Jong en Maximiliano Romero voor zich bij de hoofdmacht van PSV. “Voor nu heb ik meer het doel dat ik veel van ze leer, maar op de trainingen moet ik later laten zien dat ik net zo goed ben en beter ben en zo wil ik uiteindelijk mijn plek veroveren.”

De jeugdinternational van Oranje richt zich de komende maanden op het maken van zoveel mogelijk doelpunten bij Jong PSV. “Ik hoop wel dat ik mijn debuut in het eerste mag maken en de aansluiting vind, maar voor nu focus ik me op het maken van goals bij Jong PSV.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here