Home Nieuws Jonge Braziliaanse spits sluit aan bij Jong PSV

Jonge Braziliaanse spits sluit aan bij Jong PSV

15
0

PSV gaat de selectie versterken met de Braziliaanse spits Mauro Jaqueson Junior Ferreira Dos Santos, kortweg Mauro Junior, meldt het Eindhovens Dagblad.

De jonge spits zal eerst aansluiten bij Jong PSV en zoals het heet de tijd krijgen om te wennen aan het niveau. PSV heeft een mondeling akkoord bereikt met het management van de pas zeventienjarige speler. De transfer staat voor komende zomer gepland omdat pas zes weken voordat de speler achttien wordt een werk- en verblijfsvergunning kan worden aanvragen. Onlangs ontstond de discussie dat de club de buitenlandse scouting niet geheel op orde had omdat de een na de andere jonge getalenteerde buitenlandse speler, zoals Scamacca en Beto, niet konden slagen.

PSV gaat het nu weer opnieuw proberen en is volgens het Eindhovens Dagblad pas na goed scoutwerk overtuigd geraakt van de jonge Braziliaan Mauro Junior, die overkomt van Desportivo Brasil. De speler bracht in 2013 al een bezoek aan Eindhoven voor een stage en deed vorig jaar mee aan het het jeugdtoernooi om de Otten Cup. Volgens de krant maakte hij daarbij zo’n goede indruk dat PSV geen moment heeft getwijfeld om Mauro Junior vast te leggen. Dit voorjaar komt hij naar Eindhoven, waarna alle procedures in gang worden gezet.

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here