Home Nieuws Jong PSV wint door doelpunt Maxi Romero

Jong PSV wint door doelpunt Maxi Romero

713
0

Maximiliano Romero is weer helemaal terug. De Argentijnse spits was vrijdagavond beslissend voor Jong PSV.

Het was weliswaar ‘slechts’ een penalty maar de Argentijn ziet zijn naam weer terug op het scorebord staan na een lange periode van afwezigheid.

Jong PSV won vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie. Op PSV Campus De Herdgang werd VVV-Venlo met 2-1 verslagen. Maximiliano Romero speelde een helft mee en wist vanaf de strafschopstip vlak voor rust te scoren. Johan Bakayoko had vlak daarvoor de openingstreffer voor zijn rekening genomen. Het enige Limburgse doelpunt viel vlak na rust.

Opstelling Jong PSV: Müller, Markelo (60′ Comenencia), Van de Blaak, Felipe (60′ Seelt), Vos, Kjolo (89′ Leysen), Matuta, Bakayoko, Tielemans (68′ Sealy), Touré, Romero (46′ Saibari)

Vorig artikelNoni Madueke en kwakkelende Davy Pröpper ontbreken ook tegen Sparta
Volgend artikelPSV – Sparta: Van Ginkel reserve en basisplaats voor Vertessen en Obispo